Tekst alternatywny
Tekst alternatywny

     
        


Monkey-flower is een vooruitstrevende gerbera kwekerij gevestigd in Wervershoof. Op de kwekerij van 3,7 hectare worden klein bloemige gerbera’s (germini’s) geteeld. Het bedrijf wordt gerund door Gerard en Marck Meijndert en hun goed opgeleide medewerkers, om kwaliteit, betrouwbaarheid en versheid te garanderen. Monkey-flower streeft een top 1 positie na als het gaat om kwaliteit tot in de kleinste puntjes. Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom voeren wij MPS. Met grote zorgvuldigheid en scherpte in de bedrijfsvoering streven wij naar top kwaltieit germini’s.

Ons assortiment is gebaseerd op bewezen zware kwaliteit rassen. Door ons eigen te specialiseren op grote vakken en zware kwaliteit rassen, kunnen wij als 1 van de weinige bedrijven grote partijen leveren van zware kwalteit rassen.

Wij staan open om met onze klanten mee te denken om met elkaar het maximale eruit te halen. Monkey-flower biedt iedere dag hun producten aan op de veiling klok van Flora Holland locatie Aalsmeer. Daarnaast bieden wij u de service om vaste prijs en aantallen afspraken te maken om de onzekerheid bij u weg te nemen. Monkey-flower biedt u vaste prijzen en aantallen voor iedere gewenste feestdag of periode. Ook kunt u bij ons terecht voor dag en week prijzen. Door uw aanvraag bij ons neer te leggen voor iedere gewenste periode, week of dag kunnen wij een passend voorstel maken. Ook als het gaat om andere wensen dan de standaard 4x20 in 996 fust.

De rassen die wij telen groeien op onder een hoog niveau groei licht! (gem 11000 lux). Daarmee garanderen wij het jaarrond top kwaliteit ook midden in de winter. De volgende rassen hebben wij geplant; Albino, Bison, Cafe, Caprice, Davidson, Kimsey, Petticoat, Suri en Whisper.

Wilt u het met eigen ogen komen bekijken waar wij het verschil maken, maak dan snel een afspraak.

Wij staan voor u klaar!

Mvg. Monkey-flower gerbera’s

Gerard: 06-50 633 850

Marck: 06-46 086 765 (voor verkoop en bezichtiging)