Tekst alternatywny
Tekst alternatywnyKw “De Nieuwedijk”v.o.f produceert jaarrond zo’n 26 miljoen stelen die  worden afgezet door Monkey-Flower. Waarom Monkey-Flower vragen veel mensen zich af, dat is gekomen door onze erkenning in de rozen teelt. Wij hadden toen als erkenning op de hoezen een grote gorilla staan. Maar aangezien een germini een bloem is waar je alle kanten mee op kan en dus speels, is het logo en de afzet naam verandert. Onder tussen produceren wij nu zo’n 4 jaar germini’s (Sinds 2006)en zijn in die korte tijd een begrip geworden bij de handel. Met slogan : The finishing touch of your bouqet.Staan we bekend om de grote uniformen partijen van top kwaliteit. Zodat u als handelaar of u als eindklant nooit teleur gesteld word door ons product. Dagelijks voeren wij zo’n 40 a 50 karren aan op Flora Holland Aalsmeer. Door ons is er voor gekozen om alles op 1 vestiging te veilen om zo een groot uniforme partij te kunnen aanbieden, en zo voor u als handelaar/inkoper een interessante partner te zijn. U kunt op deze manier al u orders invullen met de zelfde top kwaliteit. En niet bij veel verschillende aanbieders te moeten kopen om u orders in te vullen.Wij zijn bekend geworden door de volgende sterken punten:


• Betrouwbaarheid.
• Grote diameter.
• Dikke stelen.
• Jaarrond voldoende lengte.(dus echt 50 cm)
• Assortiment


U kunt ook terecht bij ons voor rechtstreekse afzet en voor speciale wensen voor de eindklant. Voor grote en kleine partijen bent u bij ons aan het goede adres.
Bijvoorbeeld voor:


• Afwijkende aantallen per Emmer.
• Meng kar(ren) meerdere soorten per kar.
• S ochtend vroeg in de box ge levert. Zo dat u vroeg kunt beginnen.

Voor bestellingen of vragen kunt u contact opnemen met:

Marck 0031646086765 of @ naar: info@monkey-flower.nl

Onze germini’s worden door onze eigen vrachtwagen vervoerd, zodat wij zeker weten dat alles goed gaat , en zo niks aan het toeval overlaten. En ons product
netjes bij de klant aan komt of strak voor de klok staat. Voor vragen over transport of mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Gerard 0031650633850 of @ naar: info@monkey-flower.nl